0135136030

Gemaakt voor jou

productfoto11productfoto10productfoto9productfoto8

Olav is niet zomaar een lamp. Hij is van duurzaam karton, ontworpen door Bastiaan en gemaakt door Barry (of Stephanie of een van de andere medewerkers van Hortus Halewijn).

Deze mooie kartonnen lamp past overal want je koopt of maakt hem precies zoals jij hem hebben wilt! Daarom hang je Olav in iedere ruimte en op iedere plek die je maar kunt bedenken. In een mooie kleur, beplakt met bloemen, een bijzondere print, met vogeltjes of beschilderd.

productfoto7productfoto6productfoto4bouwpakket mettekst

Je koopt hem als bouwpakket (en dan laat Barry je hier zien hoe je ‘m in elkaar zet) en bewerkt hem zelf of kant en klaar. Blanco of met een kleurtje, bloemen of een motief. Bekijk welke uitvoeringen van de lamp nu geleverd kunnen worden Naar alle lampenkappen

 

Halewijn DividerSiku 161014 029 0103 A4FlyerHalewijn HRSiku ontworpen door Riette

 

Siku Roomdividers, ontworpen doorRiëtte Sommerdijk, zijn speelse scheidingsobjecten om ruimtes in te delen. Door hun unieke opbouw - de ronde elementen zijn scharnierend met elkaar verbonden - kunnen ze in elke gewenste vorm in de ruimte worden geplaatst. Het is zelfs mogelijk om de elementen op te rollen waarbij een statig groenobject ontstaat. Dankzij de wieltjes zijn de roomdividers bovendien eenvoudig verplaatsbaar.

De Siku creëert privacy maar verbetert ook akoestiek in een ruimte door de nagalm korter te maken en een groot deel van het geluid dat het paneel raakt te absorberen.