0135136030

Aandacht en betrokkenheid

IMG 8435IMG 8422IMG 0668hortus

Jouw tempo!

Door allerlei omstandigheden ben je vastgelopen. Op je werk, je opleiding, je thuissituatie of in het web van instanties. Je hebt het vertrouwen verloren en vindt het moeilijk om te bepalen hoe het nu verder moet. Maar dat wil je wel! Je hebt alleen even een tijdje wat hulp nodig om tot rust te komen en je route te bepalen.

Echt gezien en gehoord worden; je serieus genomen voelen. Dat is heel belangrijk als je je al een tijdje verloren of onbegrepen voelt. De Hortus is toegankelijk bedrijf met een ‘lage drempel’. Een plek met een ‘huiskamergevoel’ waar je jezelf mag zijn en waar je geïnspireerd wordt om het beste uit jezelf te halen. Op jouw eigen tempo. Er wordt naar je geluisterd tijdens individuele coachingsessies en je kunt je ervaringen delen (als je dat wilt) in groepssessies.

XS6E0137

Hortus Halewijn biedt zijn deelnemers geduld, oprechte aandacht en betrokkenheid. Maar ook duidelijkheid, grenzen, coaching en training, studiebegeleiding, sport en spel, sollicitatietrainingen etc. Het doel is om je naar de arbeidsmarkt (terug) te brengen, naar een opleiding (terug) of te begeleiden in de uitstroom naar (betaalde) arbeid.

Welkom bij Hortus Halewijn!